Yleistä

Fellfox.fi ja Tokaido.fi on verkkokauppa, jossa tuotteita myy Fellfox  Y2481166-8.

Fellfox -verkkokauppa voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja ilman ennakkoilmoitusta esimerkiksi lakimuutosten vuoksi. Sen vuoksi asiakkaan tulisi tutustua yleisiin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy yleiset sopimusehdot. Tilaus on valmis kun saat tilausvahvistuksen.
Huomioi, että on asiakkaan omalla vastuulla, että henkilötiedot kuten nimi, sähköposti, ja osoite täsmäävät.


Tietoa maksutavoista  

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii kotimainen Checkout. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkoutin maksuehtoihin löytyy linkki sivun vasemmasta alanurkasta.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Fellfoxille. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, Checkout on välittänyt maksusi.

Fellfox toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Fellfox huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan meihin info(at)fellfox.fi.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, Checkout välittää maksusi Fellfoxille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan Fellfoxille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). 

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Checkout Finlandin yhteystiedot:

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010 (0,00 €/min+ppm)
Ma–su klo 6–23 (paitsi juhlapyhinä)


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissäsi ovat Matkahuollon ja Postin kuljetuspalvelut

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näkyvät kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Toimituskulut ovat 9€ tilauksen koosta ja painosta riippumatta.

Nouto toimipisteestämme on mahdollinen, mutta siitä on aina sovittava erikseen.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 vuorokautta, mutta voi olla tuotekohtaisesti pidempi mikäli tuotetta ei ole varastossa, vaan se joudutaan tilaamaan. Tilaustuotteen toimitusaika on yleensä 10-20 vuorokautta. Mahdolliset poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Vaihto ja palautus

Tuotteillamme on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän ajan tavaran vastaanottamisesta. Ota aina meihin yhteyttä info[at]fellfox.fi ennen tuotteiden palauttamista.

Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat toimituskulut.

Vaihto- tai palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka:
on valmistettu asiakkaan tarpeen mukaan
on muunnettu asiakkaan tarpeen mukaan
Toimituksen viivästymistilanteessa otamme asiakkaaseen yhteyttä ja annamme uuden toimituspäivämäärän. Asiakkaalla on viivästystilanteissa oikeus valita, odottaako hän tuotteita vai peruuttaako kaupan.

Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia. Tuotteiden tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan ja alkuperäisten hintalappujen sekä etikettien tulee olla kiinni tuotteissa. Jos tuote on palautettu muuttuneena tai vahingoittuneena, mutta kuitenkin myyntikuntoisena, hyvitämme kauppasumman josta on vähennetty mahdollinen arvonalennus. Fellfox pidättää oikeuden arvioida tuotteen myyntikuntoisuuden ja jälleenmyyntiarvon.
Rajoitus ei koske viallisia tuotteita.
Palautus koskee ainoastaan tuotteita, jotka on ostettu verkkokaupastamme.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme yhteydenotto linkin kautta tai sähköpostilla info(at)fellfox.fi.


Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä annat suostumuksesi sille, että tallennamme tietosi ja käytämme kerättyjä tietoja voidaksemme toimia antamiemme sitoumusten mukaisesti sekä tarjota sinulle haluamiasi palveluita. Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi rekisterissämme olevat henkilötietosi. Jos tiedoissamme on virheitä tai puutteita tai, jos ne ovat turhia, voit pyytää tietojen korjaamista tai poistamista. Tässä tapauksessa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@fellfox.fi
Vakuutamme että keräämiämme tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittaistarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille.
Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias. Alaikäinen voi tehdä ostoksia vain huoltajan suostumuksella.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin ja siihen, että tuote saattaa olla loppuunmyyty.