Standimme 2014 Tampereen EM- kisoissa.

Fellfox                    

Y-tunnus 2481166-8

Sananjalka 4                               04300 Tuusula

info(at)fellfox.fi

 

Fellfox on vuonna 2012 perustettu itsenäinen yritys. 

Olemme TOKAIDOn virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja toimimme suorassa yhteistyössä TOKAIDOn kanssa. Tämä takaa sen, että meillä on koko ajan käytössämme koko TOKAIDOn tuotevalikoima ja asiantuntemus. Voit myös olla varma TOKAIDO pukusi aitoudesta.

Kivijalkamyymälää meillä ei ole, vaan toimimme ainoastaan verkkokauppana.

TOKAIDOn valikoimasta löytyy karatepuku yhtä hyvin Karatesta juuri innostuneelle vasta- alkajalle, kuin lajiin vihkiytyneelle huipullekin.


Alkeiskurssipuvut ovat kevyitä, mukavia ja edullisia. Niissä viihtyvät niin pienimmät juniorit kuin aikuisetkin. TOKAIDO Shoshinia saa jo 110cm koosta alkaen, joten valikoimastamme löytyy karatepuku myös pienelle lapselle.

Kilpailijoiden tarpeisiin vastaavat WKF- hyväksytyt, maailman huippujen käyttämät kata- ja kumitepuvut.

Tarjolla ovat myös TOKAIDOn legendaariset huippumallit, joiden uskallamme sanoa toimivan mittapuuna mille tahansa karatepuvulle maailmassa.

Valikoimamme kuuluvat sekä TOKAIDO International puvut että TOKAIDO Japan puvut YAKUDO, ULTIMATE, HAYATE ja KATA MASTER PRO. Kaikki puvut tehdään käsityönä.

Olemme pyrkineet laittamaan sivuillemme mahdollisimman hyvät kuvat ja sanalliset kuvaukset tuotteistamme valintasi pohjaksi. Jos sinulle kuitenkin jää kysyttävää, älä epäröi laittaa viestiä meille info(at)fellfox.fi. Vastaamme sinulle aina mahdollisimman pian. Toivomme sinun ottavan yhteyttä myös jos olet epävarma tarvitsemasi koon suhteen. Autamme mielellämme!

Valitse aito TOKAIDO karatepuku. Vain yksi voi olla ensimmäinen. Kiitos luottamuksestasi!

Be Ultimate!