Etusivu Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili TOKAIDOn historiaa Yritys Toimitusehdot
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Uutuudet
34.00€
Tietosivut
Yritys / FellfoxStandimme 2014 Tampereen EM- kisoissa.

2014_05.03._em__03__versio_2

Fellfox                    fellfoxonofficaltokaidoreseller          

Y-tunnus 2481166-8

Sananjalka 4                                                                          

04300 Tuusula

asiakaspalvelu(at)fellfox.fi

 

Fellfox on vuonna 2012 perustettu itsenäinen yritys.

Yrityksen perustamiseen johti tarve saada omassa käytössä hyviksi havaitut TOKAIDO karatepuvut suomalaisten karateharrastajien ulottuville helposti ja järkihintaan.

Olemme TOKAIDOn virallinen jälleenmyyjä Suomessa ja toimimme yhteistyössä TOKAIDO Europen kanssa. Tämä takaa sen, että meillä on koko ajan käytössämme koko TOKAIDOn tuotevalikoima ja asiantuntemus. Voit myös olla varma TOKAIDO pukusi aitoudesta.

Kivijalkamyymälää meillä ei ole, vaan toimimme ainoastaan verkkokauppana.

TOKAIDOn valikoimasta löytyy karatepuku yhtä hyvin Karatesta juuri innostuneelle vasta- alkajalle, kuin lajiin vihkiytyneelle huipullekin.


Alkeiskurssipuvut ovat kevyitä, mukavia ja edullisia. Niissä viihtyvät niin pienimmät juniorit kuin aikuisetkin. TOKAIDO Shoshinia saa jo 110cm koosta alkaen, joten valikoimastamme löytyy karatepuku myös pienelle lapselle.

Kilpailijoiden tarpeisiin vastaavat WKF- hyväksytyt, maailman huippujen käyttämät KATA MASTER, KATA MASTER PRO, KUMITE MASTER, ja KUMITE MASTER PRO.

Tarjolla ovat myös TOKAIDOn legendaariset huippumallit YAKUDO, ULTIMATE ja HAYATE, joiden uskallamme sanoa toimivan mittapuuna mille tahansa karatepuvulle maailmassa.

Valikoimamme kuuluvat sekä TOKAIDO International puvut,että TOKAIDO Japan puvut YAKUDO, ULTIMATE, HAYATE ja KATA MASTER PRO. Kaikki puvut tehdään käsityönä.

Olemme pyrkineet laittamaan sivuillemme mahdollisimman hyvät kuvat ja sanalliset kuvaukset tuotteistamme valintasi pohjaksi. Jos sinulle kuitenkin jää kysyttävää, älä epäröi käyttää "Yhteydenotto"-linkkiämme, jonka kautta saat esitettyä kysymyksesi meille. Vastaamme sinulle aina mahdollisimman pian. Toivomme myös sinun ottavan meihin yhteyttä sähköpostilla yhteydenottolinkimme tai (asiakaspalvelu(at)fellfox.fi kautta, jos olet epävarma tarvitsemasi koon suhteen.

Käytäthän sähköpostia(asiakaspalvelu(at)fellfox.fi), sillä puhelimella meidän tavoittamisemme on erittäin rajattua. 

Valitse aito TOKAIDO karatepuku. Kiitos luottamuksestasi!

Be Ultimate!

elisa_is669
Ostoskori
0 kpl
Maksutavat
Toimitustavat
Matkahuolto Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Matkahuollon Bussipaketti9.00€
Nouto Postista9.00€
Nouto kauppiaan toimipisteestä0.00€